banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Urfa'da Kaçak Silah Operasyonu

Konu ile ilgili olarak Şanlıurfa Valiliği halkla ilişkiler müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

BASIN DUYURUSU
1. Şanlıurfa il Jandarma komutanlığı KOM Sube Müdürlüğü ekiplerince. Silah/Mühimmat ve Uyuşturucu madde Kaçakçılığı olayları ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, 15-22 Nisan 2020 tarihleri arasında, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, Şanlıurfa il Sınırları içerisinde yapılan operasyonlar sonucunda; (1) adet M/16 uzun namlulu piyade tüfeği, (4) adet kalaşnikof uzun namlulu piyade tüfeği (9) uzun namlulu piyade tüfeği, (9) adet bu piyade tüfeklerine ait şarjör. (450) adet 7.62 mm, çapında fişek. (5) adet ruhsatsız tabanca, (5) adet bu tabancalara ait şarjör, (100) adet 9 mm çapında mermi, (6) adet ruhsatsız otomatik av tüfeği. (120) adet av tüfeği fişeği ve (2,5) kg. kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir.
(14) şüpheli şahıs hakkında adli işlem
2. Bahse konu bu kaçakçılık olaylarında; toplam başlatılmıştır.
3. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, her türlü kaçakçılık faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.