banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Urfa'da gündeme oturmuştu! Sağlık Müdürlüğü harekete geçti

Kamuoyunda ve sosyal medyada eleştiri konusu olan nöbetçi eczane kuyrukları ile ilgili olarak harekete geçen Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü, günlük 6 olan nöbetçi eczane sayısını 9'a çıkardığını açıkladı.

konu ile ilgili olarak Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Basın İletişim Ve Tanıtım Birimi tarafından yazılı olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

ŞANLIURFA DA NÖBETÇİ ECZANE SAYISI ARTTIRILDI

İl Sağlık Müdürlüğümüze intikal eden, İlimizde bulunan nöbetçi eczane sayılarının yetersizliği nedeniyle hastaların mağduriyet yaşadıkları hususu Müdürlüğümüzce değerlendirilerek, nöbetçi eczane sayısının arttırılması hususunda Şanlıurfa 27. Bölge Eczacı Odası ile gerekli çalışmalar yapılarak hasta mağduriyetini engelleyecek, sağlık hizmetinin sunumunu sağlayacak şekilde yeni nöbet listeleri oluşturularak, Bugün itibari ile merkezde 6 Olan eczane nöbet sayısı yine merkez ilçelerde 9 a yukseltildi.
Siverek İlçesinde nöbetçi sayısı 2, ihtiyaç halinde 1 yedek olmak üzere 3 eczaneye yükseltilmiştir.
Viranşehir ilçesinde nöbetçi eczane sayısı tam vakitli olarak 2’ye çıkarılmıştır.
Şanlıurfa şehir merkezinde hasta yoğunluğu fazla olan Eyyübiye ilçesinde 2’den 3’e ;
Haliliye ilçesinde mevcut 3 eczane ve Karaköprü ilçesinde yine 1’den 3’e çıkarılarak şehir merkezinde toplam 9 olmak üzere nöbetler düzenlenmiştir.
Kamuoyuna Duyurulur.

                                                                       

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.