banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

Urfa'da Gündem Kaşmer Dağı! Tatlıses'e tepki gösterdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve AK Parti grup başkan vekili Nihat Kılıç, Sanatçı İbrahim Tatlıses'in büyükşehiri 'kaşmerlikle suçlamasına sert tepki gösterdi., sanatçı olarak Şanlıurfa'ya katkılarına saygı duyduğunu söyleyen Nihat Kılıç, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerini kaşmerlikle suçlamasını kamuoyu takdirine bıraktığını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde bu sabah düzenlediği basın toplantısında konuşan AK Parti grup başkan vekili Nihat Kılıç, Eyyübiye'deki Üniversite arazisinin imara açılması ile ilgili de iki kere talep edilen imara açılma çalışmalarını ret ettiklerini söyleyerek; "Şimdi yeniden gelse yine ret ederiz. Eğer biz Eyyübiyedeki bu araziyi imara açarsak, tarım arazilerinin dibinde cazibe merkezi oluşur. sonu konuklu gibi olur" dedi.

Kaşmer dağı ile ilegili gelen eleştirilere cevap veren Kılıç, "Orada kimin arazileri var diyorlar. ben diyorum ki benim arazim var. bizim arazimiz var. 8600 dönüm arazi hepimizin. kamunun. bir de diyorlar ki burazı Balıklıgöl havzasına zarar veriyor. asla öyle bir şey yok" şeklinde konuştu.

TATLISES SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Dün sosyal medya hesabından Kaşmer dağının imara açılmasına sert tepki gösteren İbrahim tatlıses, "Urfa deyimiyle böyle kaşmer bir projeye ne gerek vardı" diyerek tepki göstermişti. işte o paylaşım: "10 yıl önce dağ eteğinde iki parsel yer almıştım. 10 yıl geçmesine rağmen ne altyapı ne de üst yapı getirilmedi, getirilmesinde derdim kendi yerim değil ama Başkan Nihat Çiftçi Kaşmer Dağı’na imar götürüyor. Urfa’da gelişim yok, kentleşme yok, ilerleme yok... Birileri bunlara dur demeli yoksa Urfalıların soracağı hesap ağır olur. Yazık memleketim Urfa’m emin ellerde değil... Urfa deyimiyle böyle kaşmer bir projeye ne gerek vardı.."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MR. ZOTTO 5 yıl önce

Kaşmerkent isimli içinde metrosu-teleferiği-helikoper pisti ve yapay büyük bir gölü olan uydukent yapılsa güzel olur. İçinde Piazza kadar bir alışveriş merkezi de olsun. Güneydoğunun çekim merkeziolur. KAŞMERKENT

Avatar
Abuzettin Kılkuyruk 5 yıl önce

KAŞMERKENT bir cazibe merkezi olsun

Avatar
Mr.Zotto 5 yıl önce

KAŞMERKENT Muhtarlığına adayım.

Avatar
Burun kılı sarkan 5 yıl önce

Kasmerkent 82.il olacak

Avatar
Kıllıbey 5 yıl önce

Kaşmerkent ilce olursa belediye baskani olmak istiyem

Avatar
KAŞMERKENT SAKİNİ 5 yıl önce

Hastanemiz ne zaman.acilacak