banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Urfa'da Bugün Yağışlar Etkili Olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkenin bir çok bölgesinde bugün buzlanma ve don olayına maruz kalması beklenirken doğu anadolunun güneyi  ve Güneydoğu anadolunun büyük kısmında yağmur yağışı bekleniyor. Ülke genelinde hava sıcaklığında Önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin güneydoğu kesimlerinin çok bulutlu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Şanlıurfa çevrelerinin yağmurlu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, gece saatlerinde Hakkari çevreleri ile Van'ın güney kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara’nın güney ve doğusu, Kuzey ve Kıyı Ege ile iç ve doğu kesimlerde sabah saatlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor. Doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinin dik yamaçları ile Doğu Anadolu’nun doğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR
YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI: Yağışların, gece saatlerinde Hakkari çevreleri ile Van'ın güney kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinin dik eğime sahip ve yüksek kar örtüsü olan yerlerinde çığ tehlikesi bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

EDİRNE °C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL °C, 13°C
Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ °C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ °C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu

EGE
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde kuzey ve kıyı kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

DENİZLİ °C, 16°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu

KÜTAHYA °C, 12°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 16°C
Parçalı ve az bulutlu

AKDENİZ
Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu

ANTALYA °C, 20°C
Parçalı ve az bulutlu

HATAY °C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu

ISPARTA °C, 12°C
Parçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ANKARA °C, 12°C
Parçalı ve az bulutlu

ÇANKIRI °C, 13°C
Parçalı ve az bulutlu

ESKİŞEHİR °C, 12°C
Parçalı ve az bulutlu

KAYSERİ °C, 5°C
Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli

BATI KARADENİZ
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU °C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu

DÜZCE °C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu

KASTAMONU °C, 12°C
Parçalı ve az bulutlu

ZONGULDAK °C, 11°C
Parçalı ve az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinin dik yamaçları ile yüksek kar örtüsünün bulunduğu yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

AMASYA °C, 15°C
Parçalı ve az bulutlu

SAMSUN °C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu

TOKAT °C, 13°C
Parçalı ve az bulutlu

TRABZON °C, 12°C
Parçalı ve az bulutlu

DOĞU ANADOLU
Parçalı yer yer çok bulutlu, güneydoğu kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinde Hakkari çevreleri ile Van'ın güney kesimlerinde yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah saatlerinde batı kesimlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor. Yüksek kar örtüsünün bulunduğu yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

ERZURUM °C, 3°C
Parçalı ve çok bulutlu

KARS °C, 3°C
Parçalı bulutlu

MALATYA °C, 6°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli

VAN °C, 4°C
Çok bulutlu, gece saatlerinde güneyinde yoğun olmak üzere aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile Şanlıurfa çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde kuzeydoğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.

DİYARBAKIR °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

GAZİANTEP °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu

SİİRT °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

ŞANLIURFA °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

DENİZLERDE HAVA
Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, batısı yer yer pus ve sisli, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan, sabah saatlerinde güneybatıdan, öğle saatlerinde kuzeybatıdan; Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan, sabah saatlerinde doğusu güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Görüş; İyi, pus anında orta; sis anında zayıf.

MARMARA
Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, doğusu yer yer pus ve sisli, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, sabah saatlerinde güneybatıdan, öğle saatlerinde kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0 m, Görüş: İyi, pus anında orta; sis anında zayıf.

EGE
Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, zamanla çok bulutlu, Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, sabah saatlerinde güneyi ile akşam saatlerinden itibaren geneli güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa); Güney Ege'de batı ve kuzeybatıdan, akşam saatlerinde kuzeyi ile gece saatlerinde geneli güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) yer yer 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Görüş: İyi.

AKDENİZ
Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Doğu Akdeniz’in doğusu sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, sabah saatlerinde geneli ile öğle saatlerinde doğusu kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa); Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, sabah saatlerinde kuzeydoğudan öğle saatlerinde kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), akşam saatlerinden itibaren batısı 6 (50 km/sa) kuvvetinde Dalga: 0,5 ila 1,5 m, yer yer 2,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, akşam saatlerinde güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.