banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Urfa'da Azılı Hırsız Düzenlenen Operasyonla Gözaltına alındı!

JASAT Hırsızlara Nefes Aldırmadı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığının dedektifleri JASAT, Hilvan ve Haliliye İlçe Jandarma Komutanlığı personelince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Şanlıurfa İli Haliliye İlçesi Ahmet Yesevi Mahallesinde saklandığı bilgisi bulunan ve hakkında Hırsızlık suçundan “15 Yıl” kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.K. isimli şahıs yakalanmıştır. 
Şahsın deposunda yapılan adli arama neticesinde; Şanlıurfa ve Gaziantep illerinde meydana gelen “ Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık” olaylarında çalınan başta güneş panelleri ve trafo ile trafolara ait kablo olmak üzere (77) parça muhtelif tarım aletine el konularak 16 faili meçhul aydınlatılmış ve çalınan eşyalar mağdurlara teslim edilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.