banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Urfa'da Akıllı Kamerayla Şarj İstasyonu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP 3. Etapta yenilenebilir güneş enerjisiyle çalışan akıllı kamelya şarj istasyonlarını vatandaşların hizmetine sundu. Şanlıurfa'da bir ilk olan akıllı kamelya şarj istasyonları vatandaşlardan tam not aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün öncülüğünde Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen projeyle Şanlıurfa'nın en önemli yeşil alanlarından biri olan GAP 3'te artık piknik yaparken telefonunuzun şarjı hiç bitmeyecek.  

Dershaneden çıktıklarını parkta biraz dolaşırken akıllı kameyla şarj istasyonlarını gördüklerini ve hemen telefonlarını şarj ettiklerini belirten öğrenciler yygulamadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Akıllı Şehircilik İnovasyon Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

GAP 3. ETAP PİLOT OLARAK SEÇİLDİ

Yenilenebilir güneş enerjisiyle çalışan çevre dostu, telefon, tablet şarj istasyonları,  ilk olarak GAP 3. Etapta pilot olarak uygulandı. Daha sonra kent genelindeki tüm parklarda yaygınlaştırılacak olan şarj istasyonlarından vatandaşlar ihtiyaç duydukları her an ücretsiz olarak faydalanabilecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.