banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Urfa'da akaryakıt istasyonunda yangın çıktı


Şanlıurfa Mardin yolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda sabah saatlerinde yangın çıktı.

Alevlerin yükseldiği akaryakıt istasyonunda korku dolu anlar yaşandı. Yangın halen devam ediyor. Çalışanlar yangın söndürme tüpleriyle yangını söndürmek içinmüdahale ediyor. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor. Yangında pompa istasyonu alevlere teslim olurken çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı.

İtfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına alarak yangını büyümeden söndürdü.AFAD  Şanlıurfa İl Müdürü Mahmut Sönmez, gazetecilere, ilk belirlemelere göre yangının elektrik akımının gidip gelmesinden kaynaklı olduğunu belirlediklerini söyledi.

İtfaiye ekiplerinin hızlı bir şekilde müdahale ederek yangını büyümeden söndürdüklerini aktaran Sönmez, "AFAD olarak bizler de olay yerine geldik. Çok şükür bir sıkıntı yaşanmadı. İtfaiye ekiplerimize yerinde ve zamanındaki müdahalesinden dolayı teşekkür ediyoruz." diye konuştu.


(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.