banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Urfa'da Ailevi sorunları Olan Genç İntihara Kalkıştı

Hızmalı'da yine intihar girişimi
Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesine bağlı Hızmalı mahallesi'nde bulunan Hızmalı Köprüsüne çıkan ve ismi öğrenilemeyen bir erkek henüz bilinmeyen bir nedenle kendisini köprüde intihar girişiminde bulundu.
Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesine bağlı Hızmalı mahallesi'nde bulunan Hızmalı Köprüsüne çıkan ve ismi öğrenilemeyen bir erkek henüz bilinmeyen bir nedenle kendisini köprüde intihar girişiminde bulundu.Çevredekilerin Haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yapılan yaralıyı Ambulansla hastaneye kaldırdı.

Tarihi Hızmalı köprüsünde 25 - 30 yaşlarında bir genç korkuluklara oturarak intihar girişiminde bulundu. Çevredeki vatandaşların olayı fark ederek polisi aramalarının ardından köprü giriş çıkışlara kapatıldı ve kanal zemininde hava yastığı şişirildi. Polisin ikna çabaları sonucu intihar girişiminden vazgeçen gencin iddiaya göre ailevi sorunlar yaşadığı öğrenildi. Genncin intihar girişiminin ardından herhangi bir sağlık sorununun olup olmadığının anlaşılması için gözetim altında tutuldu.

(RHA AJANS/RHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.