banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Urfa Büyük Bir Değerini Kaybetti! Seyyid Ahmet Kaya Vefat Etti

Ankara'da tedavi gördüğü hastaneden vefat eden Şair Yazar Seyyit Ahmet Kaya'nın naaşı bugün Şanlıurfa'ya getirilmesi bekleniyor.

Sevenlerini ve yakınlarını yasa boğan acı haber sonrası bir çok kişi taziye mesajı yayınlandı.

ilk taziye mesajı üyesi bulunduğu Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Kaya'dan geldi. Kaya mesajında şunları söyledi: "Acı kaybımız  Değerli üyemiz şair yazar Ahmet Kaya vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Ailesi ve dostlarına sabrı cemil dileriz."

ÇOK SAYIDA MESAJ YAYINLANDI.

Şair Yazar Seyyit Ahmet Kaya için çok sayıda kişi taziye mesajı yayınladı. Urfa'nın büyük bir değeri olan Kaya için Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, Şair Yazar Eyyüp Azlal ve Yazar Mehmet Kurtoğlu taziye mesajı yayınlayan isimlerin başında geldiler

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat: "Takdiri ilahi.. Her nefis tadacaktır ölümü.. Ecel vaktiymiş bugün Ahmedim.. Arayayım, haberini alayım dedim akşam vakti.. Bilemedim yolculuk vaktinmiş.. Suskunluğun ondanmış. Biliyorum ÖLÜMÜ SEVERDİN AHMET BEY.. Halilullah hatrını da katsın rabbim sonsuz rahmetine.. Sevgili kardeşim rahmet, mağfiret diliyorum sana. Rabbim sevdiklerine kavuştursun. Biz dostlarına da sabrı cemil nasip eylesin. Hep dualarla, fatihalarla inşallah.."

Şair Yazar Eyyüp Azlal: "Harran Dergisi kurucularından Şair-yazar Seyit Ahmet Kaya ağabeyimiz, bu dünya sürgününü tamamladı. Ruhu şad olsun makamı âli mekanı cennet olsun.Önden gidenlere selam olsun  Ailesine ve dost ve arkadaşlarla sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Başımız sağ olsun."

Yazar Mehmet Kurtoğlu: "TYB Şanlıurfa Şubesini birlikte uzun süre birlikte yönetimde bulunduğumuz, birlikte dergi çıkardığımız şair yazar güzel insan S.Ahmet Kaya'nın vefat ettiğini üzelerek öğrenmiş bulunmaktayım. Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun..."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.