banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

Urfa-Adıyaman Yolunda Trafik Kazası: 6 Yaralı

Edinilen bilgiye göre kaza,gece 22:00 sıralarında Şanlıurfa-Adıyaman karayolunun 56’ıncı kilometresinde meydana geldi. Ramazan Ç.’nin kullandığı 02 BD 713 plakalı kamyonetle Selahattin Ç.’nin kullandığı 63 HF 538 plakalı otomobil ile Ramazan Ç.’nin kullandığı 02 BD 713 plakalı kamyonetle Selahattin Ç.’nin kullandığı 63 HF 538 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Selahattin Ç. ile birlikte yanındaki Mahmut Ç., Tuncay K., Abdullah K., Necmettin A. ve Adem A. yaralandı.

Sürücülerin haber vermesi üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, yaralılar ambulanslarla Bozova ilçe Devlet Hastanesine kaldırdı.Yatalıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. (Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.