banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Üniversitedeki Güvenlik Personeline Eğitim Verildi



Harran Üniversitesinde Yenişehir Yerleşkesinde 2 gün devam edecek olan eğitimlerle, üniversitede görev yapan güvenlik personeline, halkla iletişim, kitle psikolojisi, öfke kontrolü, stres yönetimi, kalabalık yönetimi, şüpheli şahıs, paket ve benzeri maddelere karşı alınacak önlemler konusunda eğitimler veriliyor.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü öğreticileri tarafından Harran Üniversitesinde görev yapan güvenlik personeline uygulamalı savunma eğitimi de verildi.
Öğrencilerin daha huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim görmeleri ve güvenlik birimi olarak görevlerini en iyi şekilde yapmak için tüm personeli eğitimden geçireceklerini belirten Güvenlik Şube Müdürü Çetin Kılıç; “Koruma ve Güvenlik Birimi olarak sunmuş olduğumuz güvenlik hizmetlerinin kalitesini yükseltmek ve nitelikli güvenlik personeli yetiştirmek için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden gelen eğitimciler, güvenlik personelimize; halkla iletişim, kitle psikolojisi, öfke kontrolü, stres ve kalabalık yönetimi, şüpheli şahıs, paket ve benzeri maddelere karşı alınacak önlemler ve savunma taktikleri alanında eğitim veriyorlar.
Güvenlik görevlilerimiz, görmüş oldukları eğitimlerini çalışma hayatına tatbik ederek, daha iyi ve kaliteli güvenlik hizmeti sunacaklardır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.