banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Üniversite Öğrencileri Sisi'ye lanet okudular

Şanlıurfa Harran Üniversitesinde toplanan bir grup örenci bir hafta önce 9 genci idam eden Mısır firavunu darbeci Sisi’ye lanet okudular.

Üniversitenin Osmanbey kampüsü merkezi kafetarya önünde toplanan grup ellerinde taşıdıkları pankarlarla Mısır’ın meşru Devlet Başkanı Muhammed MURSİ, Şehid Esma’nın babası Muhammed BİLTACİ'ya desteklerini açıklarken. darbeci sisi'ye ise lanet okudular. 

Toplanan grup adına basın açıklamasını okuyan İlahiyat Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Fatih Akyolcu: "Mısırlı masum kardeşlerimize yapılan bu zulümler karşısında sessiz kalamayız" dedi.

İŞTE O BASIN AÇIKLAMASI:

        Mısır’da darbeci Sisi’ye bağlı düzmece mahkemeler, Müslüman Kardeşler Teşkilatı’nın üyeleri hakkında idam kararları vermeye devam ediyor. Sisi, darbesinin olduğu 3 Temmuz 2013 tarihinden beri Mısır’da bu tür hukuksuzlukların ve insan hakkı ihlallerinin ardı arkası kesilmiyor. Bütün bu hukuksuzluklar yaşanırken de ne yazık ki başta Müslümanlar olmak üzere bütün dünya seyirci kalıyor.
        Mısır Mahkemeleri verdiği kararları adil bir şekilde vermemekte, tamamen Sisi’nin kontrolündeki savcı ve hakimlerin, uydurma suç delillerle mahkum ettikleri masun insanlara yıllarca işkence yapılmakta ve bunlardan bazıları idam edilmektedir. Bu uygulamalarıyla adeta Mısır’ı açık bir cezaevi haline getiren Sisi ve avanesi, bunların hesabını hem bu dünyada ve hem de ilahi mahkemenin huzurunda verecektir.

         Mısırlı masum kardeşlerimize yapılan bu zulümler karşısında sessiz kalamayız. Bu yapılanlar, azmimizi daha da bilemekte; bizleri, İslam’ın hakim olduğu bir dünyanın tesisi için, daha çok çalışmak için kamçılamaktadır. Türkiye Müslümanları olarak, dünyanın hangi coğrafyasında olursa olsun, zalime karşı sesimizi daha gür ve yüksek çıkarmayı bir borç biliriz.      
İslam İşbirliği Teşkilatına çağrıda bulunuyoruz: Bu idamları ve yapılan zulümleri durdurmak için artık harekete geçiniz. Siyonizm’in uşağı Firavun Sisi’yi daha ne zamana kadar seyretmekle yetineceksiniz!  
Dünya üzerindeki bütün Müslümanlara diyoruz ki:
Bizim sessizliğinizden cesaret alan zalimler, Müslümanlar kardeşlerimizi öldürüyorlar!  3 hafta önce 3 genç idam edilirken sessimizi yükseltseydik,  Sisi, bir hafta önce 9 genç kardeşimizi idam etmeye cesaret edemeyecekti. Eğer bugün sesimizi yükseltmezsek, yarın Mısır’ın meşru Devlet Başkanı Muhammed MURSİ, Şehidemiz Esma’nın babası Muhammed BİLTACİ de idam edilecekler. O zaman da sesimizin bir etkisi olmayacak! 
Ey Müslümanlar! Zalimlerin zulmü karşısında haykırınız ve tek vücut olunuz!  Aranızdaki ihtilaflarla  ve birbirinizle uğraşmayı bırakınız!

Ve son olarak zalimlere Allah’ın ayetiyle cevap vermek istiyoruz;
Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor. (İbrahim-42)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kübra 5 yıl önce

Zalimler için yaşasın cehennem

Avatar
Kurtadam 5 yıl önce

Bu aciklamadan sonra Sisi istifa karari aldi