banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Üniversite Hastanesinin Acı Günü

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Müdürü Orkan Baysal'ın babası, Midyat'ta uzun yıllar belediye Başkan yardımcılığı görevinde bulunan Mehmet Tevfik Baysal, Kovit -19 virüsü nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Mardin ili Midyat ilçe Belediyesi'nde uzun yıllar görev yapanveski belediye başkan yardımcısı Mehmet Tevfik Baysal, korona tedavisi nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşama veda etti.

Midyat Belediye Başkan Yardımcılığı görevinin bitmesinin ardından yıl içerisinde Şubat ayında AK Parti Midyat ilçe başkanlığı için adaylık başvurusunda da bulunan merhum Mehmet Tevfik Baysal, bir süreden beri kovit-19 tanısı nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve kaldırıldığı hastanede solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi. 
Merhum Baysal'ın defin işlemlerine sadece yakınlarının katılacağı belirtilirken korona virüs tedbirlerine nedeniyle de merhum için taziye kurulmayacağı kaydedildi.
Balikligol.com ailesi olarak Merhum Mehmet Tevfik Baysal'a rahmet diler, Başta Şanlıurfa'ya hizmetleri olan Harran Üniversitesi Hastanesi Müdürü Orkan Baysal olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ederiz...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.