banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Urfa'da trafik sorunu tarih olacak!

Şanlıurfa'da yaşanan trafik yoğunluğunu en asgariye indirmek için göreve geldiği günden bu yana bir çok çalışma başlatarak vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Başkan Nihat Çiftçi, yeni yaşam alanlarının geliştiği bölgelerde sürdürülen çalışmaları denetledi.

Bu kapsamda, Şanlıurfa trafiğine yeni yön verecek olan ulaşım mastır planlarını bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü ilçesinde aynı anda 6 yeni bulvar yaparak Haliliye ilçesini Karaköprü'ye transit bir şekilde bağlamayı hedefliyor.

Karaköprü Akşemsettin mahallesinde sürdürülen yeni yol yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi, bölge vatandaşıyla çalışmaları değerlendirdi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaUrfa Ulaşım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.