banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Üç kurum ortak protokole imza attı

Üçlü imza ile alınan Mobil Jinekoloji ve Sağlık tarama aracı için sosyal medyada açıklama yapan İl Sağlık müdürlüğü, "İl Sağlık Müdürümüz Doç.Dr. M Emre ERKUŞ, İl Sağlık Müdürlüğü, Harran Üniversitesi ve Eyyübiye Belediyesi işbirliği ile Mobil Jinekoloji ve Sağlık tarama aracı projesinin protokolünü imzaladılar" diye belirtti.

Konu ile ilgili olarak Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş tarafından yapılan açıklamada ise şunlar ifade edildi: "Eyyübiye Belediyemiz ile Harran Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı ve İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı işbirliğiyle Mobil Jinekoloji ve Sağlık Tarama Aracı projesinin protokolünü imzaladık"

Düzenlenen imza töreninde protokole Harran Üniversitesi adına rektör Mehmet Sabri Çelik, Sağlık müdürlüğü adına İl sağlık müdürü Emre Erkuş, Belediye adına ise Başkan Mehmet Kuş imza attı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.