banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Sanlıurfa Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

TYB, 4. Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarında Stand Açtı

Karaköprü ilçesinde bulunan Şanlıurfa Fuar Merkezinde açılan ve çok sayıda yazar ve Yayın Evinin katılım sağladığı Kitap Fuarında binlerce tür kitap, kitapseverleri bekliyor.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Şanlıurfa Ulusal Kitap Fuarının açılışına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Vali Vekili Yasin Akgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Karataş, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, Kamu Kurumları ve Belediyenin İlgili Daire Başkanlıkları, Birim Müdürleri, TYB Şanlıurfa Şube Başkanı Doç.Dr. Mahmut Kaya, Yönetim kurulu üyesi Eyyüp Azlal,  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Urfa Kültür ve Bilim (UKB) A.Ş Başkanı Selami Yıldız, Prof.Dr. Abdulkadir Karahan Kütüphane Müdürü Ömer Aslan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

TYB Standı kitapseverlerin akınına uğradı
Fuar alanında bulunan stantları gezerek kitaplar hakkında bilgiler alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Karataş ve beraberindekiler, fuara katılım gösteren yazarlarla da sohbet etti. TYB Şanlıurfa Şubesi standı da kitap sever gençlerin, yetişkinlerin akınına uğrarken, TYB üyesi Yazarlar da standa Başkan Mahmut Kaya ve Eyyüp Azlal’ı yalnız bırakmadı.

Yazarlarımızın kitaplarının hepsi birbirinden kıymetli ve değerlidir
Kendilerini yalnız bırakmayan ve birçok yazarın belirlenen tarihlerde imza gününe katılacaklarını hatırlatarak, “Özellikle gençlerimizi imza günlerinde yazarlarımızla buluşmaya davet ediyoruz. Yazarlarımızın kitapları birbirinden güzel ve önemli içeriklere sahip. Urfa’mızın tarihi ile ilgili kitaplarımızda var ki, okuyamaya doyamayacaksınız. Yazarlarımızın kitaplarının hepsi birbirinden kıymetli ve değerlidir. Kendilerine de candan teşekkür ediyor, Kitap Fuarının açılmasında emeği geçen ve bizleri yalnız bırakmayan Yazarlarımıza, dostlarımıza ve kitap severlerimize de teşekkür ediyorum” dedi. 

Şanlıurfa büyük yazarların yetişmiş olduğu bir kültür şehridir
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri; “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye’mizin katkı ve destekleriyle kitap fuarının açılışını gerçekleştirdik. Şanlıurfa kültürün merkezi, Şanlıurfa büyük yazarların yetişmiş olduğu bir kültür şehridir” diyerek Yazarları kutladığını belirtti.

Okumanın faydaları anlatılamayacak kadar çok fazla
Şanlıurfa Vali Vekili Yasin Akgül, Kitap Fuarının düzenli olarak gerçekleştirilmesinin çok önemli olduğunu, okumanın faydalarının anlatılamayacak kadar çok fazla olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

4. Ulusal Kitap Fuarını ziyaret etmeye bekliyoruz
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Karataş, Şanlıurfa’nın bir kültür şehri olduğuna dikkat çekerek, herkesi Şanlıurfa Fuar Merkezinde açılan 4. Ulusal Kitap Fuarını ziyaret etmeye davet etti.

Şanlıurfa, bir kültür şehridir
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt da, Kitap Fuarında herkesin istediği içeriğe sahip kitapları bulabileceğini ve bu kitaplardan istifade etmeleri gerektiğini belirterek, kendilerinin de Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu fuarda yer aldıklarını söyledi.

Fuar alanında ayrıca "Eski Urfa Fotoğraf Sergisi" de ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

4.Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarı 14 Kasım 2021 Pazar gününe kadar 10:00 ile 20:00 ziyaret saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.