banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

TÜVTÜRK'te sosyal mesafe dikkatsizliği

Şanlıurfa TÜVTÜRK muayene istasyonunda korona virüs tedbirleri kapsamında randevu usulü uygulansa da yaşanan yoğunluk pes dedirtti. Vatandaşların muayene işlemlerini yaptırmak adına randevulu olarak gittiği muayene istasyonunda sosyal mesafeyi umursayan olmadı.

Şanlıurfa merkezde tek bir muayene istasyonu olarak hizmet veren TÜVTÜRK Haliliye ilçesi Şanlıurfa-Mardin kara yolu üzerindeki muayene istasyonuna gelenler koronavirüs'ün tavan yaptığı bu günlerinde yaşanan yoğunluk bu kadar da olmaz dedirtti.

TÜVTÜRK Muayene istasyonuna sıcaklığın 44-45 dereceyi bulduğu sıcakta ne bir gölgelik ne de bir bekleme salonu bulunan muayene istasyonunda araçlarını muayene ettirmek için gelen vatandaşlar sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak koronaya davetiye çıkardı.

TÜVTÜRK görevlilerinin sırayla içeriye almadığı sıcaklardan bunalan vatandaşlar randevu usulüne de aldırış etmeden aynı anda araçların muayeneden geçirildiği kontrol binası içerisinde hem kendilerini hem de diğer vatandaşların sağlığını tehlikeye attı.(RHA AJANS)

Anahtar Kelimeler:
TÜVTÜRK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.