banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

TURKUAZ İŞLETME PROJESİ’Nİ HAYATA GEÇİRDİ (videolu)


Eyyübiye İlçe sınırları içersinde bulunan bazı sektördeki işletmelerin kalite standartlarının yükseltilmesi amacı ile hazırlanan “ Gıda Güvenliği ve Turkuaz İşletme Projesi” kapsamında Piazza Alışveriş Merkezinde bulunan işletmelerin temsilcileriyle bir araya gelindi.

Eyyübiye Belediye Başkan Vekili İlhami Günbeği, Belediye Başkan Yardımcıları Aziz Aslan, Necmeddin Sağlam, Sağlık İşleri Müdürlüğü proje komisyonunda bulunan personeller ile lokanta ve cafe temsilcilerinin katıldığı toplantıda, işletmelerin kalite ve güven olgularına önem vermeleri ön plana çıktı. Genel olarak gıda ( lokanta, fast food, ocak başı vb) işletmeciliği, cafe / kahve ile kuaför ve berber sektörü üzerine geliştirilen proje kapsamında söz konusu işletmelerin belediye sınırları içerisinde daha kaliteli ve güvenli hizmet sunmalarının amaçlandığı belirtildi.

Birçok tarihi ve turistik değeri sınırlarında barındıran Eyyübiye ilçesine gelen turistlerin memnuniyetinin artırılmasının da hedeflendiği proje kapsamında lokanta ve cafe temsilcileriyle fikir alışverişinde bulunuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkan Vekili İlhami Günbeği şunları söyledi: ‘’Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci, il dışında olduğundan dolayı katılamadılar.

Ama hepinize katılımınız adına teşekkürlerini iletti. Eyyübiye bölgesi dezavantajlı bir bölge, dezavantajlı olması münasebetiyle diğer bölgelere göre çok çalışmamız gerekiyor. Sosyal belediyecilik anlamında belediyemizin hazırlamış olduğu bir projedir. Burada öncelikle hem uyulması gereken kurullara uyma anlamında bir çalışma var, hem de ikinci ve çok görülmeyen kişisel bir durum ise belediyemizin işletmelere yardımcı olması ile ilgili müşteri memnuniyetidir, hijyen koşullarıdır. Proje de paydaşlarımız var. Tarım il Müdürlüğü, Ticaret Sanayi odamız ve diğer paydaşlarımız var.’’ Dedi. Projeye katılan ve projenin paydaşlarından olan ilgililer de Eyyübiye Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

 İlgililer ‘’Eyyübiye Belediyemizin böyle bir projeyi hazırlamasından dolayı teşekkür ediyoruz. Dünyaca ünlü Türkiye’de tanınmış markaları aynı çatı altında topladık. Bununla alakalı işletmelerimiz ve belediyemiz ile işbirliği içersinde bu projeyi yürüteceğiz. ‘’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.