banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Türkiye'nin Dış Politikası Urfa'da Masaya Yatırıldı

Eyyübiye ilçe  Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Panelin açılış konuşan  Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 2002 sonrası Türkiye’nin dış politikada dik duruşunun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarı ile olduğunu belirtti.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Konferans salonunda düzenlenen panele, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan, Ak Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, STK Başkanları, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan panelde Eyyübiye Belediyesinin tanıtım filmi yayınlandı. Panel Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un açılış konuşmasıyla devam etti. Eyyübiye Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2019 Yılı Türkiye’nin Dış Politikası paneline Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Dr. Murat Yılmaz moderatörlük yaptı. Uluslararası İlişkiler Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şahin, Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ile Ülke Tv Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk’ün konuşmacı olarak katıldığı panel yaklaşık 2 saat sürdü. Panelin ardından günün anlam ve önemine binaen katılımcılara plaket takdim edildi. Açılışta konuşan Başkan Kuş, katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Panelin açılışında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” 2019 Yılı Türkiye’nin Dış Politikası paneline hepiniz hoş geldiniz. Birbirinden değerli katılımcıların sunum yapacağı panele katılan herkese çok çok teşekkür ediyorum. Ülkemizi 2002 önce ve sonrası şeklinde değerlendirmek gerekiyor. Öncesinde Avrupa’nın ve Dünyanın tüm isteklerine boyun eğen ve herşeyi kabul eden bir Türkiye’den 2002 sonrasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recp Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarıyla birlikte artık masada oyun bozan ülke değil aynı zamanda masada oyun kuran ülke konumuna gelmiştir. Bir Türk vatandaşı olarak bizlere bu günleri yaşattığı için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.