banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Türk Telekom İÖO'nun Matamatik'de İlk 1.cisi

Özel Çağlayan Okulları tarafından bu yıl 9. kez düzenlenen Şanlıurfa matematik yarışmasında (ŞUMAY) Türk Telekom Ortaokulu 8. Sınıflarda Şanlıurfa il birincisi oldu. 2007 yılında açılan Türk Telekom Ortaokulu her yıl başarısını katlayarak Şanlıurfa’ nın gözde okullarından biri haline geldi. 2012 SBS sınavında da Fen ve Anadolu Liselerine öğrenci yerleştirmede %60 başarı elde ederek çok başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmişti.
6 Nisan 2013 Cumartesi günü ŞUMAY yarışmasında Türk Telekom Ortaokulunun 8. Sınıflarda Şanlıurfa İl Birincisi olmasıyla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Mustafa FIRAT  ‘’Matematik alanında il birincisi olmak çok güzel, zirveye çıkmak için çok çalıştık, bundan sonra zirvede kalmak için daha çok çalışacağız. Başarı öğretmen ve öğrencilerimindir. Hepsini tebrik ediyorum. Okulumuzda sadece eğitim, öğretim alanında değil değerler eğitimi kapsamında da güzel çalışmalar yapılmaktadır. Şanlıurfa’ nin eğitiminde marka okul olma konusunda iddialıyız.’’ açıklamasında bulundu.  
Yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ çeşitli hediyeler verdi.
Öğrencilerle gurur duyduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ Öncelikle sizleri göstermiş olduğunuz bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum, bu başarıda emeği olan ailelerinizi, okul öğretmenlerinizi ve okul idarecilerimizi tebrik ediyorum. Mevcut imkânları en iyi şekilde değerlendirerek sorumluluk bilinci içerisinde sistemli, planlı ve düzenli bir çalışmayla başarının kaçınılmaz olduğunu gösterdiniz. Bundan sonraki öğrenim hayatınızda başarılar diliyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.