banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Türk Telekom'dan sonra TEDAŞ'da Halfet'yi Gaziantep gösterdi

Gaziantep ve Adana bölgesine elektrik veren Toroslar EDAŞ, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Şanlıurfa’nın ilçesi olan Halfeti’yi, Gaziantep’te gibi göstererek Telekom’dan sonra yeni bir skandala daha imza attı.
Temmuz ayı içerisinde Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saadettin Bilgin’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup göndererek ‘Birecik ve Halfeti’nin Gaziantep’e bağlanmasını talep etmesinin ardından geçtiğimiz hafta Telekomünikasyon şirketi olan Telekom tarafından kullanılan reklam çalışmasında skandal bir hata yapılmış Halfeti Gaziantep’e aitmiş gibi gösterilmişti. Yapılan bu hatanın ardından sular durulmadan bu kez Adana, Mersin ve Gaziantep gibi illere elektrik veren Toroslar EDAŞ, benzer skandal hatayı yeniden yaptı.


SOSYAL MEDYADA HALFETİ PAYLAŞIMI
Toroslar Edaş şirketi, resmi sosyal medya hesabı üzerinde bir paylaşım gerçekleştirdi. Halfeti fotoğrafının kullanıldığı paylaşımda enerji şirketi, “Tarihin, estetiğin ve lezzetin şehri güzel Gaziantep. Geçmiş dönemde İpek Yolu’nun önemli bir geçiş noktası olması kente zengin bir kültürel miras bırakmıştır.” yazısını yazarak Halfeti’nin Gaziantep’e bağlı olduğunu paylaştı. Şirketin Halfeti ilçesi fotoğrafını paylaşarak ilçenin Urfa’nın değilde Gaziantep’in ilçesiymiş gibi göstermesi birçok kesim tarafından tepki ile karşılandı.
Şanlıurfalılardan bir tepkide Adana ve Gaziantep gibi illere enerji veren kurumsal bir firmanın reklam ve tanıtımını emanet ettiği kişi ve firmaya olurken, bölgeyi tanımayanların kurumun imajını yükselteceklerine kurumu küçük düşürdüklerini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.