banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Turizm merkezi Halfeti yolları açılıyor

HALFETİ’DE 2 YENİ BULVAR YAPILIYOR

 

            Biri, Argıl Mahallesi’nde Argıl Bulvarı diğeri ise Yeni Halfeti’de Halfeti Bulvarı ismi verilen 2 ayrı bulvarda çalışmalara ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, ayrıca Halfeti’de          okul yollarını da çamur ve çukurdan kurtarıyor.

 

21 metre genişliğinde 1.100 metre uzunluğunda yapılan bulvarda 2’şer metre sağ ve solda kaldırım bırakılırken 1,5 metre genişliğinde ise orta refüje yer veriliyor. Toplam 42 bin metrekarelik bir alana beton parke, kaldırım çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, bu çalışma sayesinde kullanılamaz hale gelen yolları yayaların ve araçların kullanımına elverişli hale getirecek.

 

BOZUK MAHALLE YOLLARI VE OKUL YOLLARINDA REGLAJ

 

            Halfeti-Mizgevri-Bozok Mahalleri arasındaki yollarda reglaj çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İlçe Koordinatörlüğü okul yollarında da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

            Özverili çalışan ekiplere teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa'nın daha yaşanabilir olması için il genelinde Büyükşehir'in mesai kavramı gözetmeden çalıştığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.