banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

TÜMSİAD'tan, Vali Güvenç'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e ‘Hoş geldiniz ve Hayırlı olsun’ dileklerinde bulunmak üzere TÜMSİAD başkanı Sadık Sade, başkan yardımcıları Murat Kara, Yaşar Durak ve TÜMSİAD STK komisyon başkanı Mehmet Ayneli‘den oluşan TÜMSİAD heyeti valilik makamına ziyarette bulundular. Bu kapsamda ziyaretleri kabul eden Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç TÜMSİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul ederek bir süre görüştü.

TÜMSİAD Başkanı Sadık Sade ve Yönetim Kurulu, Vali Güvenç’e Hoşgeldiniz diyerek yeni görevinin hayırlı olması dilediler. Görüşmede, TÜMSİAD başkanı, TÜMSİAD hakkında Vali Celalettin Güvenç’e bilgi verdi.

Vali güvenç sohbetinde Şanlıurfa‘nın önünün açık olduğunu gereken bütün olumlu şartların tarihin, kültürün, toprağın yani kısacası bütün şartların var olduğunu yalnızca bu şartları harekete geçirip birlikte el ele vererek Şanlıurfa’yı geleceğe daha gelişmiş daha güzel bir şehir yapmak için var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Ziyaretin sonunda Vali Güvenç TÜMSİAD Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.