banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR İstanbul Birecik Michel Mboula 1899 Hoffenheim

TÜMSİAD Rektör Yardımcısı Pınar'ı ziyaret‏ etti

TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Sadık Sade, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Mithat Akelçi, Halef Karataş, İbrahim Şen, Mehmet Ali Sayın, Halil Daş, Orhan Önkol ve Genç TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulhakim Parmaksız,  Prof. Dr. Pınar’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sade’yi ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden  Pınar, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Başkan Sade yeni görevinde Abuzer  Pınar’a başarılar diledi. Ülkemize ve özellikle gençlerimize hizmet konusunda çaba sarf edeceğini, Şanlıurfa’da görev yapmanın büyük bir onur olduğunu kaydeden Prof. Dr. Pınar, “Şanlıurfa önemli bir yer ve Harran Üniversitesi ciddi bir misyona sahiptir. Harran Okulu gibi muhteşem bir geçmişi var. Üniversitemizin bu tarihi köklere layık bir üniversite olması gerekir. Zengin bir tarih çok önemlidir. Ancak o tarihi köklere sadık kalarak bilimde ve teknolojide çağdaşlarımızla rekabet edebilmemiz gerekir. Şanlıurfa’nın ve Harran Üniversitesi’nin böyle bir potansiyeli zaten var. Önemli olan bunu değerlendirebilmektir.” dedi.
Şube Başkanı Sade TÜMSİAD’ın çalışmaları hakkında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abuzer Pınar’a bilgiler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.