banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

TÜM-İŞ Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Nuri Kaplan istifa etti

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kaplan, “TÜMİŞ Şanlıurfa İl Başkanlığından bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Kamuya Saygılarımla duyurulur” ifadelerini kullandı.

Mehmet Nuri Kaplan, Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklaması şöyle;” İlk günden itibaren bugüne kadar yaptığım çalışmalar ortada, verdiğim emekler ortada, akıttığım her ter damlasının hangi çalışmaya hizmet ettiği ortada…

her zaman olduğu gibi bugün de haklıdan, haktan, adaletten ve mağdur olan işçi kardeşlerimden yanadır tüm gayretim.

Ne zaman, nereye gittiysem her zaman emekçinin hakkını savunmak olduğunu düşündüm bu doğrultuda emek verdim. Hiç bir gün koltuk sevdası peşine düşmedim benim ekip deyip hareket ettim. Bireysellikten yana hiç bir zaman düşüncem olmadı her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz anlayışını benimsedim ve benimsemeye devam edeceğim. Verdiğim kararları her seferinde siz sendika ve Konfederasyon üyelerine danışıp dile getirip uyguladım. Hiç kimse beni zan altında bırakıp bireysellikten yana tavır takındığımı dile getirmesin. Keza aynı şekilde hiç kimsenin bireyselik ile hareket etmesine de müsade etmeyeceğimi bilmesi gerekir.

Bulunduğum süre zarfında çok ağır ithamlarla karşı karşıya kaldım ( niye doğruları söylüyorsun bu olanlar sadece seni mi rahatsız ediyor?, neden bu kadar kendini heba ediyorsun bir çıkarın mı var?, Arkana almış olduğun insanlar seni yarı yolda terk ettiği zaman görürsün. Birlik beraberlik içinde hareket ediyoruz diyorsun da ekibinin içinde bireysel takılanları niye gözün görmüyor? Gibi cümleler beni derinden üzmüştür.) Ve kendini sendikacı olarak gösterip çevirdiği dümenleri yüzlerine vurduğun zaman beni karalamaya çalıştılar.

Ben emekten yana, vefadan yana, doğruluk, hak hukuktan yana tavır takınırken bunun zıtı düşüncelerimin olduğunu dile getirenleri ALLAH’a havale ediyorum.

Var olduğum sürece koltuk sevdalılarının her zaman karşısında olacağımı, kendi çıkarlarını korumak adına başkalarını ezmeye çalışanları affetmeyeceğimi bir kez daha belirtiyorum.

Sendikamız içinde kurulan cümleleri kabul etmem mümkün değildir özellikle sırf savunduğu parti için bizim üzerimizden başka insanları karalamak ve başka partilerin prestijini lekelemeye çalışanlara izin vermeyeceğimi aynı şekilde sendikamıza sırf daha çok üye gelinmesi için başka insanları veya kurumları kötülemeye çalışanlara da müsaade etmeyeceğimi bilinmesini isterim.

Önemli bir noktaya daha değinmekte fayda var özellikle hiç bir şeyden haberi olmayan ve tamamen karalama politikasına mağdur kalan Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı ve ilçe mülkî idarecileri Ak Parti hakkında asılsız astarsız açıklamalarda bulunanları da burdan kınıyorum. Bu yapılan açıklamalar Şanlıurfa’yı ve Şanlıurfa siyasetini olumsuz etkileyeceğidir.

Ben kimsenin karalamanın doğru olmadığını belirttiğim için dışlandım istenmeyen adam ilan edildim ben dün olduğu gibi bugün de savunacağım şey kimseyi kötülemeden doğruyu bulmak olduğunu söylüyorum.
Bizler tüm kurumlara olduğu gibi bu kurumlara da ziyarette bulunduk nasıl ki X parti il ve ilçe teşkilatını ziyaret ettiysek aynı şekilde Y ve Z parti yetkililerini de ziyaret edip düşüncelerimizi dile getirdik işçi kardeşlerimizin sorunlarına çözüm bulmak için gayret gösterdik. İnsanların birbirlerini karalama gibi düşünceleri olmalarını tamamen art niyetten kaynaklandığını düşünüyorum. Yok Belediye başkanı, sendikaya destek sağlıyor yok belediye başkanları sendika üyeleri ile irtibat kurup çalışmalarını sürdürüyor yok Belediye yöneticiler ve yetkilileri sendikaya üye desteği sağlıyor, yok belediye çalışanlarının zorlayıp sendikaları üye olun diye baskı yapıyor… gibi gibi cümleler rahatsız verici.

Bu ithamlarla karşı karşıya gelmek gerçekten üzüntü verici ben hiç kimseden bizim sendikaya üye sağlayın, bizim sendikanın reklamını yapın diye beyanda veya açıklamalarda bulunmadım.

Uzun lafın kısası İçinizden biri olarak, Şanlıurfa’nın öz evladı olarak Suruç’un tanınmış bir ailesinin ferdi olarak ağır hakaretlere boyun eğmeyeceğimi kimseye baş indiremeyeceğimi bilinmesini isterim bu doğrultuda kimse beni sabrımla zorlamasın ve atacağım adım tamamen işçi kardeşlerimin zorda kalmaması için Bugün itibariyle Şanlıurfa TÜMİŞ KONFEDERASYONU il başkanlığından istifa Ediyorum!..”
Kamuoyuna saygıyla duyurulur!…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.