banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

TÜGVA’dan İftar Buluşması


Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şanlıurfa İl Başkanlığı ramazan ayı programları çerçevesinde iftar programı gerçekleştirdi. İlk protokol konuşmasında söz alan Türkiye Gençlik Vakfı Şanlıurfa İl Başkanı Bekir Bekiroğlu ‘’Bizlere TÜGVA nedir diye sorulduğunda ‘bir zamanlar zorla ve inatla sesi kıstırılan bir neslin çığlıyız’ cevabını veriyoruz. Abdülhamid’in, Mahmut Nedim Paşa’nın, Menderes’in, Erbakan Hoca’nın, Hasan El Benna’nın, Aliya İzzetbegoviç’in, Mursi’nin mücadelesinin ortaya çıkardığı duruşun takipçileriyiz. İthal ideolojiler, toplumumuzun inanç ve kültürel kodlarıyla çelişen fikirler ve eylemlerle gençliğin beynini işgal etmelerine izin vermeyeceğiz. Batı taklitçiliği kurgusuyla, özden ve dinden koparma ürünü olan medya yozlaştırmasıyla ruhumuzu esir almalarına razı olmayacağız. Çalışmalarımıza destek olan Şanlıurfa Valimiz İzzettin Küçük’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç’e, Harran Üniversitesi Rektörümüz Ramazan Taşaltın’a, İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin İlci’ye ve diğer bütün kurumlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz’’ diye konuştu.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdullah Dal yaptığı konuşmada ‘’geçmişimizden aldığımız ilhamla, ilim ve irfan ile donanmış, çağını iyi okuyabilen, yenilikçi, aksiyoner, milli ve manevi değerlerine sahip bir neslin yetişmesi için çabalıyor, bu yönde çalışmalar yapıyoruz. İslam coğrafyasının derdiyle dertlenen yeni nesil bir gençliğin yetişmesi için çalışıyoruz. Ötekileştirmeden ve kutuplaştırmadan, gönül köprüleri inşa edeceğiz. ‘’ diye konuştu.

TÜGVA İftar programına Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Hamide Sürücü, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, belediye encümenleri, STK Temsilcileri, kanaat önderleri ve iş adamları katıldı.

Katılımcılar iftar programı sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.