banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Topçu meydanı'nda korkutan yangın
Olay saat 12.00 sıralarında Şehit Nusret Caddesi’nde bulunan bir evin bahçesinde meydana geldi. çıkan yangın çevrede korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.



KADINLAR EKMEK YAPAYIM DERKEN…

Edinilen bilgilere göre Şehit Nusret Caddesi’nde bulunan bir evin bahçesinde kadınlar ekmek yaparken ateş yaktı. Ekmek yapmak için yakılan ateş kısa sürede evin bahçesinde bulunan kışlık yakacak olan odunlara sıçradı ve yangın giderek büyüdü.



DERSHANE TAHLİYE EDİLDİ

Yangın Şehit Nusret Caddesi’nde bulunan 5 katlı Özel bir dershanenin arka tarafında bulunan evde meydana geldi. Büyüyen yangın kısa sürede dershaneye de sıçradı. Korkuya kapılan öğrenciler, polis ekiplerinin yardımıyla dışarı çıkarıldı. Öğrenciler korku dolu gözlerle yangını izlerken dershanenin kısa sürede tahliye edilmesi de büyük bir faciayı önledi.



ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR YANGINA MÜDAHALE ETTİ

Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle dumanlar yükselirken çevre binalarda bulunan vatandaşlar ise balkonlarından kendi imkanları ile yangını söndürmeye çalıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri ekmek yapılan evin çatısına da sıçrayan yangını söndürmeye çalıştı. 4 itfaiye aracının müdahale ettiği yangını çevredeki vatandaşlar ise korku dolu gözlerle izledi. Yaklaşık 20 dakikalık müdahalenin ardından yangın kontrol altına alınırken yangının çıktığı evde maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
GAPHA



Video







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.