banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu islamofobik

Topçu Meydanına miting yasağı

İşte o açıklama; 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanuna göre İlimizde 2012 yılında yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşleri ile ilgili olarak Toplanma Alanı, Yürüyüş Güzergâhı, Miting Alanı, Dağılma Alanı gibi alanlar Valilik Makamımızın 19/01/2012 tarih ve 2012/82 sayılı yazısıyla Haleplibahçeve Topçu Meydanı miting alanları olarak belirlenmiş ve halkımıza duyurulmuştur. Ancak Haleplibahçe Miting alanında yapılan “Haleplibahçe Uygulama Projesi” sebebiyle alan miting alanı olma vasfını yitirmiştir.

Bu bağlamda toplantı gösteri yürüyüşleri ve mitinglerde, kamu düzeni ve vatandaşlarımızın güvenliğinin yanında sağlıklı olarak emniyet tedbirlerinin alınabilmesi amacıyla yeni miting alanı olarak Paşabağı Mahallesi 720. Sokak Gümrük Müdürlüğü arkasında bulunan boş alan belirlenmiştir.

 

PAŞABAĞI MİTİNG ALANI

Miting Alanı :Paşabağı Mahallesi Zafer Caddesi, 720-726. Sokak ile Zafer-Mevlana bağlantı yolu arasındaki alan.

 

Toplanma Alanı :Zafer-Mevlana Bağlantı yolu ile Mevlana Caddesinin             kesişme noktası

 

Yürüyüş Güzergâhı :Toplanma alanından çıkışla Zafer-Mevlana bağlantı yolu üzerinden Paşabağı miting alanına kadar olan yol.

Dağılma Yön ve Yerler :Zafer Caddesi, 720. Sokak, Zafer-Mevlana bağlantı yolu

 

Afiş ve Pankart Asılacak Yerler :Düzenleme Kurulunun talepleri doğrultusunda, Valilik tarafından olur verilen ve Belediyece sakıncası bulunmayan yerler.

Paşabağı miting alanının toplanma alanı, yürüyüş güzergâhı, miting alanı, dağılma alanı, afiş ve pankartların asılacağı yerler gösteri yürüyüşü ve açık yer toplantıları için tespit edilen güzergah, alan ve afiş ve pankart asılacak yerler yukarıda belirtilmiştir" denildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.