banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

TOKİ MAŞUK'TA KAPSAMLI İLAÇLAMA

ŞANLIURFA/ Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekibi ilçenin en hızlı büyüyen ve gelişen mahallesi olan Seyrantepe’de (TOKİ-MAŞUK) ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Mahalle muhtarı Veysi Demir mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekibi, Seyrantepe( TOKİ-MAŞUK) mahallesinde kapsamlı ilaçlama çalışması yaptı. 

İlaçlama ekibi, gün boyunca Seyrantepe mahallesinde, vatandaşların sık kullandığı alanların dışında; haşere ve sineklerin yaşam alanı olan rögarlar, çöp konteynırları ve yeşil alanlar da ilaçlama çalışması yaptı. 

Seyrantepe Mahalle Muhtarı Veysi Demir, mahallelerinde yapılan çalışmalardan ve hizmetlerden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Muhtar Demir, ”Karaköprü Belediyesi tarafından mahallemizde ilaçlama çalışması yapıldı. Başkanımız Metin Baydilli’nin talimatı üzerine, ilaçlama ekibinin tamamı mahallemize gelerek Seyrantepe’nin tamamını ilaçladı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Öte yandan ilaçlama hizmeti almak isteyen vatandaşların 444 9 657 numaralı telefondan Beyaz Masa birimine taleplerini bildirmelerinin yeterli olacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.