banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

TOKİ Hilvan'da 93 konutu kura ile dağıttı



Hilvan Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan 2+1 98 konut, Hilvan Gençlik Merkezi'nde düzenlenen kura ile belirlendi. Kura törenine, Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan Jandarma Bölük Komutanı İsmail Tanrısever, TOKi yetkilileri ile hak sahibi vatandaşlar katıldı.

Kura çekiminden önce konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan Belediyesi olarak Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ödeme kolaylığı da göz önüne alınarak dar gelirli ailelerin barınması için 98 konut yapımına başlandı. Bundan sonraki süreçte gelecek talepleri de göz önüne alarak 3. Etap için başvuruda bulunacağız. Konut sahibi olan aileleri tebrik eder hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim dedi.
Konut belirleme kura töreninde kuraya girmeyen 5 konut, TOKİ tarafından daha sonra satışa sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.