banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

TKDK Öncülük Etti, Urfa'ya 23 Milyonluk Yatırım

TKDK Desteği İle Şanlıurfa’ya 23 Milyonluk Yatırım
IPARD II Programı 9. Çağrı Dönemi İkinci Grup Desteklenmek Üzere Seçilen Başvurular Listesi’nde, çiftlik kurulumu, arıcılık, seracılık ve kırsal turizm sektörleri başta olmak üzere Şanlıurfa’dan 13 proje onaylandı. 
Son açıklanan listede 23 milyon TL tutarında 13 projelerinin onaylandığını ifade eden TKDK Şanlıurfa İl Koordinatörü Dr. Sadık YETİM, bu projelere 13 milyon TL hibe sağlanacağını söyledi. 
Dr. YETİM, tarım ve tarıma dayalı sanayide, hayvancılık başta olmak üzere her sektörden proje başvurusu aldıklarını, Şanlıurfa’da TKDK desteği ile AB standartlarında verimli ve karlı çok sayıda yatırımın hayata geçirilerek çok geniş bir istihdam alanı oluşturulduğunu ifade etti.  
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun, yüksek bütçelerle proje ilanlarına çıktığını belirten Dr. YETİM, yatırımcıları yeni dönemde de TKDK desteklerinden yararlanmaya davet ederek Şanlıurfa’nın yatırım hibelerinden yüksek pay almasına çok önemli katkı sağlayan tüm Şanlıurfa TKDK personeline teşekkür etti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.