banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Teknik Takip Resmindeki 5 Hata

Yolsuzluk operasyonun teknik takip sürecinde çekilen, İçişleri Bakanı Güler'in oğlu Barış Güler'in ve (Reza Zarrab) Rıza Sarraf'ın yer aldığı fotoğraflar yayımlandı. Barış Güler'in ofisinin yakınlarında çekilen fotoğraflarda, içinde nakit para olduğu tahmin edilen bir valiz görülüyor. Nuru Osmaniyye Caddesi üzerinde yer alan Orient Bazaar isimli iş yerinin önündeki bu valiz görülüyor. Valizin biraz ilerisindeki isimler ise, Halil İbrahim Akkaya ve Özgür Özdemir. Bakalım siz fotoğrafa baktığınzda ne hatalar bulacaksınız?

PLASTİK ŞEMSİYE SATICILARI NEREDE?

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'ne göre, 16 Şubat 2009 tarihinde İstanbul'da hava "Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı yağmurlu 11 / 4." Oysa o tarihte çekildiği iddia edilen fotoğrafta, havada bir damla bile yok aksine açık sayılabilecek bir hava görülüyor. Tedbirsiz bir halk olduğumuzdan saydam plastik şemsiye satıcıların imdadımıza yetiştiği o yağmurlu günlerden biri olmadığı da açık.


MONTSUZ ÇIKMAM ABİ

Fotoğraftaki kıyafetler de Şubat ayından çok İlkbahar ya da Sonbahar aylarında giyilebilecek türden… Halkımız ateşli bir hastalığa tutuşmadıysa Şubat ayında üzerinde mutlaka montu olur.

AYDINLIK KIŞ GÜNLERİ!

Şubat ayında akşam saat 19.00'da havanın karanlık olması gerekirken, fotoğrafta öğlen saatleri gibi aydınlık.

PARA BULANINDIR

Milyon dolarlarla dolu bir bavulu sokak ortasında bırakmak mantığa sığmıyor. İnsanların yolda 1 TL bulup eğilip aldığı bir ülkede sokak ortasında bu bavulu bıraktığına inanmak ne kadar akıllıca?

BİR BAVUL PARA ÖDEDİM

O kadar paranın öyle bir bavula sığması mümkün mü? Büyük boy 75 X 45 X 25 cm ebatında büyük boy bavullara ne kadar para sığar? Bu sorunun yanıtını şu örnekten verebiliriz; Viyanalı bir şoför, unutulan 390 bin euro (506 bin dolar) nakit parayla dolu bavulu (büyük boy) polise teslim etmiş, dürüstlüğü ve insaniyetinden dolayı övgü toplamıştı. Ancak bu çantada 800 bin dolar para olduğu söyleniyor. Yani neredeyse iki katı…

Hadi bu 5 hatayı geçelim… Fotoğrafın tarihi 2009… Yani 4 yıl önce… Soruşturma için 4 yıl beklenir mi?

Aktuel.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.