banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfaspor

'Tekkeyi bekleyen, çorbayı içer'

'Tekkeyi bekleyen, çorbayı içer'

İbrahim Tatlıses'in evliliğine oğulları İdo'dan sert tepki gelince gözler annesine çevrildi.

Derya Tuna, "Benim bir beklentim yoktu, tekkeyi bekleyen çorbayı içer, Allah mesut etsin"dedi.

 

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile evlenmesinin yarattığı şok etkisi hala sona ermedi. Evlilik sırasında Ahmet Tatlı, babası İbrahim Tatlıses'in mutlu bir evlilik yaptığını açıklamış, Tatlıses'in Derya Tuna'dan olan oğlu İdo'nun evliliğe karşı çıktığı iddia edilmişti. Hatta İdo'nun nikâhın kıyılacağı gün hastaneye gelip "Bu nikâhı kıyarsan beni kaybedersin" dediği öne sürülmüştü. Bu olayların ardından perşembe akşamı İdo, Derya Tuna, Petek Dinçöz ve Can Tanrıyar, Zekeriyaköy'deki Tatlıses Kebap'ta görüntülendi. Mekânda yaklaşık 4 buçuk saat kalan Derya Tuna'nın oldukça neşeli olduğu ve İdo ile sık sık konuşması dikkat çekti. Gecenin sonunda hızlı adımlarla aracına binen Derya Tuna'nın ağzını bıçak açmadı. İdo da son model Range Rover aracına binip mekandan hızla uzaklaştı.

 

'TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA YAPTI'

 

Derya Tuna, dün ise Petek Dinçöz'ün televizyon programına katılarak ilginç açıklamalar yaptı. Hakkında çıkan haberler ile ilgili ilk kez konuşan Tuna, "Benim nikahtan haberim yoktu. Son dakikada öğrendim. İdo ise hastaneye gittiğinde öğrendi. Babasına 'Beni kaybettin' demiş ve hastaneyi terketmiş. Oğlum çok genç, tepki vermesi çok normal. Sel gider kum kalır. İbrahim Tatlıses sonuçta onun babasıdır ve atasıdır" dedi. Tatlıses'in düğünden sonra oğluyla hiç konuşmadığını belirten Tuna, sanatçının oğlu yerine asistanı ile ilgili açıklama yapmasını ise "talihsiz bir açıklama" sözleriyle değerlendirdi. Tuna, "Önce oğluyla ilgili bir açıklama yapması gerekirdi. Damla Hanım (Tatlıses'in yardımcısı) tarafından baskı aldı ve o yüzden yaptı sanırım. Önce oğlu önemlidir insanın, oğluyla ilgili konuşmalıydı. Ama o Damla ile ilgili açıklama yaptı" diye konuştu.

 

'YOLU AÇIK OLSUN'

 

Tuna, sözlerini şöyle sürdürdü: "Benim için oğlum çok önemli. Kendime bir hayat çizdim ve çok mutluyuz. Benim İbrahim Tatlıses ile ilgili bir beklentim yoktu. Beklentim olsaydı her gün orada olurdum. Tekkeyi bekleyen çorba içer. Allah mutlu etsin. Etrafta konuşulanlar yalan. Haberler yüzünden nasıl oturacağımı nasıl konuşacağımı şaşırdım. İbrahim Bey herkesin ne olduğunu çok iyi biliyor. Otursun onları düşünsün. Biz yanında olmayacağız ama evlatları onun yanında olacak her zaman. Allah herkesin yolunu açık etsin."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.