banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

TBMM Urfa Göçerleri İçin Harekete Geçti

Şanlıurfa'da yıllardır kamuoyu gündemini meşgul eden Ceylanpınar Tarım İşletmesi arazilerine yerleşen göçerlerin durumuyla ilgili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi harekete geçti. TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu üyeleri bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geliyor.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne bağlı Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğünün faaliyetleri ve işletme arazilerine yerleşen göçerlerin durumunun yerinde değerlendirilmesi amacıyla Şanlıurfa’ya gelecek olan heyet, ilk gün (06.04.2018) Şanlıurfa Valiliğine bir çalışma ziyareti gerçekleştirecek.

Ceylanpınar Tarım İşletmesi arazilerine yerleşen göçerlerin durumu hakkında Valilikte alınacak kapsamlı bilgilerin ardından heyet, Şanlıurfa programının ikinci gününde Ceylanpınar’a geçerek işletmenin yürüttüğü faaliyetler ve işletme arazilerine yerleşen göçerlerin durumunu yerinde inceleyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.