banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

TBMM eski başkanı İsmail Kahraman'dan Urfa Valiliğine ziyaret

Şanlıurfa’ya gelişinde Vali Abdullah Erin tarafından Gap Havaalanında karşılanan Kahraman, programı kapsamında ilk olarak Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti. Valilik ziyaretinde Vali Yardımcıları ve kurum amirleri tarafından karşılanan Kahraman, Valilik Şeref Defterini imzaladı. Vali Abdullah Erin’in makamında devam eden ziyarette Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından Meclis Başkanı Kahraman’a Şanlıurfa’nın genel durumu hakkında bilgi verildi.

Ağırlıklı olarak eğitimin konuşulduğu buluşmada Şanlıurfa’daki eğitim yatırımları ve genç nüfus ele alınarak, sahip olunan potansiyelin Türkiye için önemli bir güç oluşturduğu kaydedildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Abdullah Erin’e, Meclis Başkanı İsmail Kahraman da Şanlıurfa’nın kendilerinde özel bir yeri olduğunu ifade etti. 2016 yılında TBMM Genel Kurulunda başkanlığı döneminde Şanlıurfa’ya İstiklal Madalyası verilmesinin kabul edildiğini anımsatan Başkan Kahraman, Şanlıurfa’nın bu madalyayı sonuna kadar hakkettiğini kaydetti.

Ziyaretin sonunda Vali Erin tarafından İsmail Kahraman’a Balıklıgöl tablosu hediye edilirken, Başkan Kahraman da başkanlığı döneminde meclis yayınlarından çıkarılan Osmanlı Devleti Tarihi adlı kitap setini Vali Erin’e hediye etti.

Gün boyu Şanlıurfa’da olacak olan TBMM 27. Başkanı İsmail Kahraman’ın programı Birlik Vakfının bölge toplantısıyla devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.