banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Tatlısöz Restorant'tan Basın Sıra Gecesi

Basın mensupları sıra gecesinde stres attı
24 Temmuz basın bayramı kapsamında Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Tatlısöz Restorant tarafından basın mensuplarına yönelik düzenlenen sıra gecesinde Şanlıurfa’da görev yapan basın mensupları gönüllerince eğlendi.
Şanlıurfalı gazeteciler Basın Bayramında Tatlısöz Restorant tarafından gerçekleştirilen sıra gecesinde stres attılar. Korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe sınırları içerisinde başlayan sıra gecesinde Şanlıurfalı gazeteciler bir taraftan halaylar çektiler bir taraftan seslendirilen Urfa türkülerine eşlik ettiler. 



Şanlıurfalı basın mensuplarının özellikle yaz mevsiminde sıcak havalarda zor şartlar altında görevlerini icra ettiklerini ve eğlenmek için çok fazla fırsatlarının olmadığına dikkat çeken Tatlısöz Restorant Sahibi Mahmut Taş, böyle bir sıra gecesi ile gazetecilerin bir araya gelerek streslerini atmalarını amaçladıklarının altını çizdi.



İşletme Sahibi Mahmut Taş; “İşletmemiz turizm bölgesinde bulunmakta. Bizler işletme olarak Şanlıurfa turizmine hizmet ediyoruz. Turizmi Şanlıurfa’da belirli bir noktaya getirmek için bu ve benzeri hizmetlerimiz devam edecektir. 



Amacımız zor şartlar altında görev yapan basın mensubu arkadaşlarımızın biraz daha işlerinden uzak stressiz birkaç saat yaşamalarını sağlamak. Bizler işletme olarak siz değerli basın mensuplarına yapmış olduğunuz bu zorlu görevlerde sağlıklı bir şekilde görevlerinizi icra etmeniz. Basın bayramınız kutlu olsun” dedi.
Tatlısöz Restoranın böyle bir organizasyon yapmasından dolayı teşekkürlerini belirten ve Basın mensupları adına söz alan İsmet Polat, Şanlıurfalı gazetecilerin gece gündüz demeden çok zorlu şartlar altında görevlerini icra etmeye çalıştıklarını belirtti.



Eğlenmenin basın mensuplarının da hakkı olduğunu belirten Polat; “24 Temmuz basın bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen bu organizasyon gerçekten arkadaşlarımız için oldukça önem arz etmekte. Stres atmak biz basın mensuplarının da hakkı. Düşünün bu gecede bir taraftan eğleniyoruz diğer taraftan ise işimizi yapmaya devam ediyoruz. 



Kimimiz sahada kimimiz ise ofiste haberler yapıyoruz haber peşinde koşuyoruz. Şanlıurfa’da en doğru şekilde Şanlıurfa’nın haberlerini yansıtmaya çalışıyoruz. Bu anlamda doğruyu söylediğimiz ve yazdığımız için ve doğruları söyleyeceğiniz için tün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.