banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haber Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Tatlıses'ten Oğluna Ağır Suçlama! Vurulduğum gün...

İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'le ilgili Tatlıses, ‘Vurulduğum gün Ahmet gidip şirkettin kasasındaki paraları boşalttı’ suçlamasında bulundu.

İbrahim Tatlıses Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Magazin' programın eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses hakkında ağır suçlamalarda bulundu. Tatlıses, ‘Vurulduğum gün Ahmet gidip şirkettin kasasındaki paraları boşalttı’ dedi.

Bir süredir oğlu Ahmet Tatlıses ile arası açık olan İbrahim Tatlıses şu iddialarda bulundu: "Oğluna yedi dükkân verdim, hepsini batırmış neyin helalliği. En güzel dükkanları batırdı, istediği her yeri verdim. Benden ne istedilerse verdim daha ne yapayım. Varımı yoğumu veriyorum, yine kurtulamıyorum. 70 yaşında adam sahneye çıkıyorum. Ne zaman çıktım, para kazanmaya başladım yine başladılar… Canıma yetti artık. Sağlığımla mı uğraşayım onlarla mı, uğraşayım ne yapayım artık. Merhamet edin bana biraz…İhanet uğradım ihanete. Ben vuruldum, direkt şirkete gidip kasayı boşaltı. Niye diğer çocuklarım yapmıyor da o yapıyor? Neden benim ellerim kasılıyor, ‘hep içime atıyorum’ diye."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.