banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Tatille birlikte kaza haberi geldi: 1 ölü

Şanlıurfa-Adıyaman yolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Alınan bilgilere göre saat: 18.00 sıralarında Şanlıurfa’dan Adıyaman istikametine doğru giden 46 DT 594 plakalı otomobil, güneşin sürücüsünün gözüne vurması sonucu yine aynı yönde seyir halinde olan plakası tespit edilemeyen biçerdöver römorkuna arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkarak takla atan otomobil, adeta hurdaya dönerken kazada bir kişi hayatını kaybetti. Araç içerisinde yaralanan ve aralarında küçük bir çocuğun da olduğu diğer üç kişi ise olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kazaya karışan biçerdöver, kaza yerinden uzak bir yerde polis tarafından durduruldu. Olay yerine gelen trafik polis ekipleri, kaza ile ilgili rapor tuttu.

Kazada hurdaya dönen araçta gaz kaçağı olmasından dolayı, uzun süre beklendikten sonra kurtarıcı ile yoldan kaldırıldı.

Kazanın meydana geldiği bölgede ikamet eden Abdulkadir Aktemur adlı vatandaş, “Biçerdöver buradan geçerken araba gelip arkadan vurdu. Araç şoförünün gözüne herhalde güneş vuruyordu. Önünü iyi göremeyince arkadan çarptı. Araçtan fırlayan bir kişi hayatını kaybetti. Diğer üç kişi de yaralandı. Sonra ambulanslar geldi, yaralıları hastanelere kaldırıldılar” dedi. (Osman Gülebak-İLKHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.