banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Tarsus'taki hastaneler doldu taştı

Tarsus’ta son günlerde artan soğuk algınları ve ülke gündemini meşgul eden “Domuz Gribi” korkusu nedeniyle devlet ve özel hastanelerin acil servislerin aşırı yoğunluk yaşanıyor.

Son günlerde başta İstanbul, Batman, Adana, Mardin ve Niğde olmak üzere ülkenin pek çok noktasında domuz gribi vakaları görülmesi ve ölümlerin yaşanması nedeniyle endişe eden halk, gribal enfeksiyonlarda hastanelere akın etmeye başladılar.

Özellikle yaşlı ve çocuklarda daha çok gören hastalıklar nedeniyle devlet ve özel hastanelerin acil servisleri taleplere cevap veremez duruma geldi. Bazı hastanelerin acil servislerinde yatak sıkıntı çekilmesi nedeniyle hastaların farklı servislerde bulunan boş yataklara yatırıldıkları öğrenildi.

Özellikle devlet hastanelerindeki aşırı yoğunluk nedeniyle acil servislere gelen hastalardan oluşan kuyrukların acil dışına çıktığı görülürken, zaman zaman hasta ve hasta yakınları ile sağlık çalışanları arasında tartışma yaşandı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.