banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Tarsus'ta yangın

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir apartmanın 3’üncü katında meydana gelen yangın  korku dolu anlar yaşattı. Evde mahsur kalan 4 kişi itfaiyenin çabasıyla kurtarılırdı.

Alınan bilgilere; Olay, Kırklarsırtı Mahallesi Kanal Sitesi C Blok’ta bulunan 5 katlı bir apartmanın 3’üncü katında meydana geldi. Sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle evde yangın çıktı. Dumanı fark eden çevredekiler durumu hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ederek yangını kontrol altına almaya çalıştı. Dumandan etkilenmemek için ev sakinleri balkona çıkarak kurtarılmaya bekledi. İtfaiye ekiplerinin uzattığı merdivenle evdeki 4 kişi kurtarılırken ilk müdahaleleri olay yerine gelen 112 acil ekiplerince yapıldı.

Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazkenevde büyük çapta maddi hasar oluştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. (A. Hakim Kurt- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.