banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Tarım İşçilerini Taşıyan Minübüsü 13 Yaşında Çocuğa Teslim Ettiler

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler il genelinde trafik denetimlerini arttırdı. Başta emniyet kemeri olmak üzere kurallara uymayan sürücülere ceza uygulanırken, gerekli uyarılar da yapıldı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı yasaların kendisine verdiği görev ve sorumlulukların gereği olarak, Jandarma Trafik Timleri tarafından trafik güvenliği ile ilgili alınacak tedbirler 2019 yılı içerisinde bir kat daha arttırılarak alınacak ve günün her saatinde denetim ve kontroller aksatılmadan uygulanacaktır.
Bu Kapsamda;”Şanlıurfa İl J.K.lığı emrinde görev yapan, J.Trafik Timleri tarafından, Eyyübiye ilçesi Yardımcı İl yolunda ve gündüz araç trafiğinin yoğun olduğu saatlerde, Tarım İşçilerini taşıyan araçların kontrolü maksadıyla yapılan trafik denetimi sırasında, içerisinde yolcularında bulunduğu 63 BF… Plakalı minibüsün yapılan trafik kontrolünde, minibüsü sevk ve idare eden 13 yaşında H.Y. isimli çocuğun olduğunu ve aracın ön yolcu koltuğunda ise babası İ.Y.’ın bulunduğu tespit edilip,Araç sürücüsü H.Y’nin 15 yaşından küçük olmasından dolayı araç sahibi olan babası İ.Y.’a hakkında, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 36/3-a maddesinden 2018 TL cezai işlem uygulandı.Araç kontrol yerinde babası İ.Y’ye teslim edildi.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.