banner2
Öne Çıkanlar karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Kum Sanatçısı Ömer Faruk Elmas TFF Orhan Saka Amatörler Evi Meclis Üyesi Ahmet Çoban

Talip Bulutlar Öğretmene veda

sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek, hayatını kaybeden Üçkonak Köyü İlkokulu Sınıf Öğretmeni Talip Bulutlar için düzenlenen cenaze uğurlama törenine katıldı.

Eşiyle birlikte sobadan sızan gazdan zehirlenen Nazmiye Bulutlar’ın Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi devam ederken, hayatını kaybeden Talip Bulutlar’ın cenazesi memleketi Gaziantep’e uğurlandı.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgundan alınan cenaze ambulansla memleketine gönderilirken, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Talip Bulutlar’ın ailesine baş sağlığı diledi.

Talip Bulutlar’ın cenazesini almak için gelen yakınlarını teselli eden Vali Celalettin Güvenç, Cenazenin uğurlanmasının ardından bir açıklama yaptı. Üzücü bir olay yaşadıklarını anlatan Vali Güvenç, kış aylarının gelmesi ile birlikte herkesin bu konulara dikkat etmesi gerektiğini ifade ederek, “Kış geldi bacalara dikkat etmek gerekiyor. Kömür sobalarına dikkat etmek gerekiyor. Kömür sobaları maalesef her kış böyle sıkıntılara, acılara, üzüntülere sebep oluyor. Köylerimizde, mahallelerimizde anneler, aile reisleri çok dikkat etsin. Arttık yeter kömür gazından böyle yuvalar dağılıyor. Geriye acılı babalar, anneler kalıyor, yetim çocuklar kalıyor. Buna dikkat etmemiz lazım.  Maalesef bu sefer de bir tane köy öğretmenimiz rahmetli oldu. Hanım hocamız rahatsız ama hayatı tehlikeyi çok şükür atlattı. Bir kez daha bütün mahalleleri, vatandaşlarımızı, öğretmenlerimizi, gençleri, öğrencileri kömür sobasına karşı uyarıyorum. Dikkat etsinler bize bu tür acılar yaşatmasınlar” dedi.

Talip Bulutlar’ın cenazesini uğurlama törenine Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ve milli eğitim çalışanları ile Talip Bulutlar’ın yakınları katıldı.

Öte yandan dün akşam saatlerinde Şanlıurfa Merkeze bağlı Üçkonak köyünde öğretmen olan Talip Bulutlar ve eşi Nazmiye Bulutlar sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Zehirlenen öğretmenlerinden Talip Bulutlar olay yerinde hayatını kaybederken Nazmiye Bulutlar ise Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi altına alındı.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.