banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

ŞUTSO Meclisinden Küçük'e ziyaret

ŞUTSO Meclis Üyeleri’nden Vali İzzettin Küçük’e Hayırlı Olsun Ziyareti.

Valiler kararnamesiyle Karabük Valiliği’nden Şanlıurfa Valiliği’ne atanan İzzettin Küçük’e Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Meclis Üyeleri Ahmet Oruç, Mikail Zahit, Ş.MüslümKöse, Ömer Melik, M.Fatih Us, Selahattin Ateş, Mustafa Direkçi ve Murat Mesçi hazır bulundu. Tanışmanın ardındanŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş Vali Küçük’e ziyaretleri kabulünden dolayı teşekkür ederek ŞUTSO MeclisÜyeleri adına yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan İletmiş ayrıca ilimizin ticaret ve sanayi potansiyeli hakkında Vali Küçük’e bilgi verdi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ise yapmış olduğu değerlendirmede ŞUTSO Meclis Üyelerinin ziyaretindenduyduğu memnuniyeti dile getirerek Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili yapılacak projelerle ilgili detay bilgiler paylaştı. Vali Küçük OSB’de birleşmeyle ilgili önemli mesafeler kaydettiklerini vurgulayarak “OSB’lerin birleşimlerinin ardından 3. ve 4. OSB’lerin altyapı çalışmalarına hız vereceğiz. Ayrıca; Gıda İhtisas OSB, Siverek, Birecik ve Viranşehir OSB fikirlerini olgunlaştırmaya çalışıyoruz” dedi. Vali Küçük, OSB’nin su sorununun da 3 milyon TL ek ödemenin gelmesiyle çalışmaların tamamlanmasının ardından sona ereceğini sözlerine ekledi.

Ziyaretin sonunda ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Vali İzzettin Küçük’e yeni görevlerinde başarılar dilekleriniyineledi ve ŞUTSO Meclis Toplantısına davet etti. Ziyarettoplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.