banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

ŞUTSO'dan Anlamlı Kan Bağışı



ŞUTSO, Kızılay Şanlıurfa Şubesi işbirliğiyle Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yürüttüğü harekât ve operasyonlar ile Kızılay'a destek olmak amacıyla "Kahramanlık Kanımızda Var" temalı kan bağışı kampanyasına, kan bağışında bulunarak destek oldu. Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı öncesinde gerçekleştirilen Kan Bağış Kampanyasına ilgi yoğun oldu.
ŞUTSO Meclis Başkanı Mustafa Taş gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası ile ilgili şunları kaydetti: “Türk Kızılay’ı Şanlıurfa Şubesi ile Odamız işbirliğiyle Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yürüttüğü harekât ve operasyonlar ile Kızılay'a destek olmak amacıyla gerçekleştirilen "Kahramanlık Kanımızda Var" temalı Kan Bağışı Kampanyasına katılarak, kan bağışında bulunan tüm meclis üyelerimize, personelimize ve üyelerimize bu hayırlı bağış için teşekkür ediyorum.  Geçen yıl da Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası olarak böyle bir kampanya yapmıştık. Bu yıl da yapıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.