banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

ŞUTSO, CHP heyetini ağırladı

İzmir Milletvekili Oğuz Oyan başkanlığındaki CHP heyeti, partinin demokratikleşme ve çözüm konusundaki görüşlerini paylaşmak amacıyla geldiği Şanlıurfa’daŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin’e de bir ziyaret gerçekleştirdi.

CHP İzmir Milletvekili Oğuz Oyan, Ankara Milletvekili Levent Gök, Balıkesir Milletvekili Namık Havutçu, Parti Meclis Üyeleri Tekin Bingöl ve Hüseyin Şahin’in de aralarında bulunduğu yaklaşık 15 kişilik heyet,Cumhuriyet Halk Partisi’nin demokratikleşme ve çözüm konusundaki görüşlerini aktardı. Bölgenin mevcut durumu ve Suriye'deki iç savaşın Şanlıurfa’ya doğrudan ve dolaylı etkilerinin de konuşulduğu ziyaret yaklaşık 40 dakika sürdü.

Gerçekleşen ziyarette ŞUTSO Başkanvekili Halil Peltek, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Akkaya, Mustafa Badıllı, Murat İmamoğlu, Av. Cumali Güneş de hazır bulundu.

Anahtar Kelimeler:
şutsoCHP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.