banner2
Öne Çıkanlar teog news HAMEDO Strandberg futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

ŞUTSO Başkanlık Seçiminde Mehmet Doğan Yetim en güçlü aday

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığında oklar 3 adayı gösteriyordu. ŞUTSO başkan adaylarından Ali Eyyüpoğlu'nun seçimi kaybetmesi ile mevcut başkan Halil Peltek ve en büyük rakibi Mehmet Doğan Yetim başkanlık mevkii için yarışacak iki isim oldu. Her kesimden desteklenen Mehmet Doğan Yetim ŞUTSO başkanlık seçimlerinde en güçlü aday olarak görülürken, sürpriz bir adayın çıkıp çıkmayacağı da merak konusu.
 
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) meclis üyelikleri ve meclis komiteleri seçimi 30 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Şimdi gözler Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası başkanlık seçimine çevrildi. 

6 kasım tarihinde ilk toplantısını yapması beklenen komite ve meclis üyeleri ŞUTSO başkanını tayin edecek.

 3 Adaydan 1'i Elendi 
 
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığında oklar 3 adayı gösteriyordu. ŞUTSO başkan adaylarından Ali Eyyüpoğlu'nun seçimi kaybetmesi ile mevcut başkan Halil Peltek ve en büyük rakibi Mehmet Doğan Yetim başkanlık mevkii için yarışacak iki isim oldu.
Her kesimden desteklenen Mehmet Doğan Yetim ŞUTSO başkanlık seçimlerinde en güçlü aday olarak görülürken, sürpriz bir adayın çıkıp çıkmayacağı da merak konusu.

6 Kasım 2022 pazar günü meclise seçilen 29 temsilci arasında gerçekleştirilecek olan seçimde, yönetim kurulu başkanlığının yanı sıra yönetim ve disiplin kurulu üyeleri ile TOBB delegeleri de belirlenecek.

Dilara Kaptanoğlu / www.habersanliurfa.net

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.