banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

ŞUSKİ HAT DÖŞEME PROJESİNE DEVAM EDİYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile ŞUSKİ Genel Müdürlüğünce yürütülen altyapı çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’nın merkez ve kırsal ilçelerinde koordineli bir hizmet yürütülüyor. Geleceğe yönelik kalıcı hizmetler üreterek asırlık çalışmalara imza atan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'da büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirirken, aynı hizmeti kent merkezi ve bütün ilçelere de yayıyor. Planlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Atıksu arıtma tesisleri, içme suyu arıtma tesislerinin yanı sıra yağmur suyu drenaj hattı, içme suyu hattı, kanalizasyon hattı döşeme hizmetleri ile bakım-onarım faaliyetlerini yürüterek çalışmalarına devam ediyor.

MERKEZ İLÇELER İÇİN 54 KİLOMETRELİK KANALİZASYON HATTI

Şanlıurfa’nın merkez ilçeleri olan Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde revize edilen altyapı noktalarının yanı sıra yeni yerleşim alanlarının da altyapı (içme suyu ve kanalizasyon) çalışmaları hız kesmeden devam edilmektedir. Modern tekniklerle, titizlikle çalışmalarını yürüten ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüze bağlı ekipler 3 merkez ilçeyi kapsayan toplamda 54 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmasının Haliliye ilçesi etabının startını verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.