banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

ŞUSKİ Bayramda da Durmayacak


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesine bağlı ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramında 24 saat esaslı mesai yürüterek vatandaşların taleplerine anında çözüm üretecek.
Şanlıurfa'da vatandaşların bayramlarını en iyi şekilde kutlamaları amacıyla tüm tedbirlerini alan Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, bayram süresi boyunca vatandaşların olası bir sorunla karşılaşmamaları için gerekli tedbirleri aldı.
Ekipler, özellikle Şanlıurfa merkez içme suyu arıtma tesisi, içme suyu arıza ekipleri ve atık su arıtma tesisleri hizmetlerini sürdürürken kanal-bakım ile vidanjör hizmetini sürdüren ekiplerse kendilerine iletilen bölgelere anında ulaşarak vatandaşların taleplerini karşılayacak.
Kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de hizmetlerine Kurban Bayramında da aralıksız devam edecek olan ŞUSKİ ekipleri, Büyükşehir ALO 153 iletişim merkezine iletilen talep ve istekler doğrultusunda istenilen adreslere ulaşarak sorunu yerinde tespit ederek çözüme kavuşturacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.