banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Suruç’taki olayların Müsebbibi Hocalar ve Öğretmenlerdir!


Şanlıurfa Sebze ve Komisyoncuları (ŞASEMKOM) Demeği Başkanı Faruk Akbaş, artan terör olaylarının, toplumda artan balici tinerciler sebepleri maaşını aldığı halde görevini yapmayan hocalar olduğunu söyledi.
Suruç’taki Ceylanpınar’daki Tüm Yurttaki Olayların Müsebbibi; Görevini Yapmayan Hocalar, Öğretmenler ve Kanaat Önderleri olduğunu söyleyen Akbaş, Sebze Komisyoncuları sitesinde bulunan camide kadrolu hoca kadrolu müezzinimiz olduğu halde camiyi açan olmadığını söyledi.
 Akbaş sosyal medya hesabından duruma isyan etti: “Bu cemaat hal esnafı kadrolu hoca kadrolu müezzinimiz var ama camiye gelmedikleri ilgilenmediklerinden camiyi açan yok
Önceki hoca vazifesini yapmadığından imza toplayıp gönderdik ama gelen gideni arattı yine imza toplayacağız ama dua edin de gelecek olan vazifesini yapsın inanın bu tip hocalar yüzünden camiye küstük. Sonrada gençlerimize ne oldu.
Neden terör olayları arttı balici tinerciler arttı diyoruz. Hocalarımız maaş alıp vazife yapmadıkça zor düzeliriz!”

Cami imamı ve müzezzin camiyi açmadığı için camii cemaati çimenlerin üzerinde namazını eda ediyorlar...

Haber: www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.