banner2
Öne Çıkanlar karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Yeşilova Nicolò Zaniolo KCCA FC

Sınırı geçen 2 keskin nişancı Urfa'da yakalandı

 

Suriye’nin Kobani kentinden 3 kişi sınırı geçmeye çalışırken, 2'nci Hudut Tabur Komutanlığı askerleri tarafından fark edildi. Askerlerin müdahalesi ile, 2 kişi Küçük Kendirci Mahallesi yakınlarında sınırı geçtiği esnada yakalandı. Bu sırada askerleri fark eden ve sınır tellerinin bulunduğu bölgeden askerlere el bombası atmaya çalışan üçüncü kişi ise askerlerin uyarı ateşinin ardından Kobani'ye geri döndü.

Mürşitpınar Jandarma Karakolu'na götürülen 2 YPG’linin yanlarındaki çantalarda yapılan aramada, 3 tüfek, 8 el bombası, 2 keskin nişancı dürbünü, 12 dolu şarjör, bin 257 mermi, 3 sırt çantası, 4 hücum yeleği ve 20 kulak tıkayıcı bulundu. Alınan ilk ifadelerinde keskin nişancı olduklarını söyleyen M.G ile A.P sokağa çıkma yasağının sürdüğü Nusaybin'de asker ve polisleri hedef almakla görevlendirildiklerinin belirlendiği öğrenildi.

Yaşanan olayın ardından sınırda güvenlik önlemleri artırıldı. (Ramazan Casuk-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.